2011. január 28., péntek

Masszázs tanfolyamok - Vitalitás-Iroda Kft.

    Masszázs tanfolyamok akciókkal, kedvezményekkel, további lehetőségekkel.





·   Ön munkanélküli, és gyomorgörccsel gondol a feladandó számlákra hónap végén, és éppen ezért szeretne rövid időn belül elsajátítani egy versenyképes szakmát?
·   Önnek van főállása, de szeretné jövedelmét kiegészíteni?
·   Talán unja már a régi munkáját, és szeretne valami teljesen új dologba kezdeni? Mi megszabadítjuk a tépelődéstől, az Ön kezébe adunk egy új lehetőséget.
·   Mondták már Önnek az ismerősei, családtagjai, hogy van érzéke a masszázshoz? Itt egy fantasztikus lehetőség Önnek, hogy valóra váltsa álmait.

Ha valamelyik kérdésre igennel válaszolt, hagyja abba az aggódást, mert jó helyen jár. Segítünk megoldani problémáját, nálunk elképesztő egyszerűséggel, gyorsan szerezhet frissítő masszőri végzettséget.

Tudjuk, nagy a kínálat, sok cég képzései közül választhat. Nehezen tud dönteni a rengeteg lehetőség közül? Mindegyik cég mond és ígér sokfélét, de vajon Ön minden kérdésére választ kap, ha bizonytalan kezdőként böngészi az ajánlatokat? Nézzük, miért érdemes a Vitalitás-Iroda képzéseit választania.

Mi segítünk abban, hogy minden lényeges információ az Ön birtokában legyen a frissítő masszázs tanfolyamról, hiszen csak akkor tud jó döntést hozni, ha tisztában van a legfontosabb kérdésekkel.

Kezdjük az alapoknál.

Mi az a frissítő masszázs?

A frissítő masszázs segít feloldani az izomba zárt feszültségeket, görcsöket. Ezek a feszültségek valójában lelki eredetűek, melyek visszatérő, vagy állandó fájdalmat is okoznak, jellemzően a gerinc, váll, és a nyak területén. A masszázs csökkenti a fáradtságérzetet, felüdíti a testet, valamint betegségmegelőzésre is alkalmas. A frissítő masszázs csak egészséges embereken alkalmazható közérzetjavító céllal.

Miért érdemes elvégezni a frissítő masszázs tanfolyamot?

·      Elképesztően rövid időn belül önálló vállalkozást indíthat, vagy elhelyezkedhet masszőrként itthon, de akár külföldön is.
·      Segíthet azon családtagjain, barátain, akik ülő, vagy fizikai munkát végeznek, vagy idősek, esetleg mozgássérültek. A mozgáshiányos életmód következményeként kialakuló izomsorvadás megelőzésére kiválóan alkalmazható a masszázs.
·      Megspórolhat egy csomó pénzt, mert családjának nem kell masszőrhöz járnia, hiszen Ön képes lesz rendszeresen és szakszerűen masszírozni őket. Ez különösen jól jöhet manapság. .
                              
Miért jó Önnek, ha a Vitalitás-Iroda képzéseit választja?
Mert minőséget szolgáltatunk:
·      A cég akkreditált, az előírásoknak megfelelően tanúsítványt adunk a sikeres vizsgát követően.
Mert gyors és intenzív:
·      Az általunk kidolgozott tematika alapján a svéd masszázs alapfogásaira épülő masszázsmenetet sajátíthat el. Frissítő masszázs tanfolyamunk elsődleges célja a gyakorlati ismeretek elsajátítása. Sokéves oktatói tapasztalatunk alapján dolgoztuk ki ezt az intenzív gyakorlati alapú képzést, (1 hónapban 4 nap, összesen 20 óra) melynek lényege, hogy minimálisra csökkentettük az elméleti oktatás óraszámát. Tehát a fontosabb elméleti anyagot gyakorlás közben sajátíttatjuk el hallgatóinkkal. Az első alkalommal átadott jegyzet anyaga célirányosan a tömör lényeget tartalmazza, melyet könnyedén megtanulhat otthon a tanfolyami napok közötti szabadidejében.
Mert egyszerű:
·      A gyakorlati anyag gyors elsajátítására egy különleges módszert dolgoztunk ki. Ennek lényege, hogy a masszázsfogásokat egy könnyen megjegyezhető, és egyben a mozdulatra is emlékeztető kulcsszóval kapcsoltuk össze, így azt az agy gyorsan rögzíti, így a masszázsmenet és a fogások begyakorlása szinte csak órák kérdése.
Mert hatékony:
·      A tanfolyam ideje alatt egy teljes testre kiterjedő 1 órás időtartamú masszázst sajátít el a résztvevő, amely elvégzését követően akár azonnal el is helyezkedhet dolgozni minden olyan helyre, ahol nem kritérium a gyógymasszőr végzettség. (wellness szállodák, panziók, szépségszalon, kozmetikai szalon, fitnesz klubok, stb.)
Mert garanciát vállalunk:
·      Ön elvégezte a frissítő masszázs tanfolyamot, vagy bármely más masszázs tanfolyamunkat, és hónapokon át nem használta megszerzett tudását? A hosszú kihagyás miatt úgy érzi, szüksége lenne egy alapos gyakorlati ismétlésre? A Vitalitás-Iroda Kft. felkínálja Önnek a megoldást! Lehetőséget biztosítunk minden régi és leendő résztvevőnknek arra, hogy azokat a masszázstechnikákat, amelyeket nálunk sajátított el, átgyakarolhatja újra EGY ALKALOMMAL, INGYEN. Az ingyenes ismétlő gyakorlás azokon a helyszíneken lehetséges, ahol az adott hónapban elindul a frissítő masszázs alaptanfolyam. Pénz visszafizetési garancia Ha bármilyen oknál fogva a meghirdetett tanfolyam elmarad, vagy módosítás miatt az új időpontok nem felelnek meg Önnek, akkor a csekken, vagy átutalással előre befizetett tandíjat 3 munkanapon belül visszautaljuk az Ön által megadott számlaszámra.
Tudjon meg még többet a frissítő masszázs tanfolyamról! Kérjük olvassa el tanfolyami tájékoztatónkat (végzettség, kellékek, kedvezmények, stb.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése